spanien!

idag bär de av mot Spanien! wiho(; nu chillar jag o lena i sängen och ska upp 04.30 fiint! vi hörs om en vecka, hare bra!

puss♥!

yeeah!

hello sunshines!

underbart väder idag, mamma ringde o väckte mig och då gick jag ut o satte mig direkt! nu var jag tvugen o gå in för jag tänkte duscha och sen ska jag börja packa.. för känner jag mig rätt så är de bäst att jag börjar i tid, för jag kan hålla på hur länge som helst och dessutom får jag ju inte ta med mig hur mycket som helst så.. de blir nog tufft! förövrig är jag bara liite smått rädd för flygresan, fast jag har försökt o inte tänka på de så mycket, men jag tror nog de ska gå bra!:) annars är jag riktigt taggad på hela resan ska bli riktigt skoj oavsett vädret! och de ska ju faktiskt vara toppen väder söndag-torsdag som de står nu iallafall:) hihu nu måste jag sätta i gång, upttdaterar lite senare!

tossa de mar.. de är dit vi ska:) puss♥!

 

vi gör de med..stil?

kollade el clásico, tråkig match var de nu enligt mig iallafall. inte bara för att barca vann, utan hela matchen va seg? aja... nu ska jag ta o krypa ner under täcket o sova. imorgon är de packning som gäller sen kommer lenis hit o soover:)

sovsött, puss♥!