I'm in loove

idag gick jag i skolan 1 1/2 timme.. så efter de blev de lunch med Emelie sen gick jag på stan en stund och lykades spendera lite pengar på bla byxor, skor, underkläder, smink, shorts och lite sånt! kom hem åt pasta skulle åkt o kollat när mitt lag mötte guldsmedshyttan men så blev jag kvar hemma iallafall. så jag, pappa & helena tog en tur till mberg och jag lyckas köpa mig en dator, så en väääldigt nöjd tjej sitter nu här hihi! och överens verkar vi komma också än så länge!

nu ska jag dricka lite varmtvatten med honug i för förkylningen & halsen, sen lägga mig och kolla vänner♥!

little bad girl

är hemma nu och har precis ätit lite paasta! hann inte med bussen så fick strosa runt på stan en timme, kommer in på vågen och ser alla folkmassor sen tittar jag och ser att de är den där modeljakten! skulle åkt iväg på träning nu men fotbollskorna går knappt på och gör dom de kan jag ju räkna med att jag får sitta på bänken imorgon. skavsåren har inte läkt än:( förövrigt mår jag bra, trött & förkyld men de är ju höst så de får man räkna med!;)

ciao♥!

måndag

hallå!
började skoldagen med en fotbollsträning, skönt o ha de direkt på morgonen faktiskt, dock blev en del saker stulna från vårt omkläddningsrum.. mindre kul! sen fortsatte skolan som vanligt men vi avslutade med en idrottslektion där vi bara ägnade tiden åt sammarbetsövningar, lekar & tillitsövningar typ, rätt skoj faktiskt. börjar känna att jag valde rätt när de gäller porgram, kommer nog trivas ganska bra där och i klassen hoppas jag! :)

där har vi jeansen jag pratade om förut också♥!