16.22


klick, klick & klick. Beställda!
och just nu sitter jag och kollar i h&m katalogen som kom idag, massvis med fina grejer, längtar nästan lite tills våren hihi. nejmen först och främst tycker jag faktiskt att de kan ju få komma snö.. gärna nuu!
har jobbat hela förmiddagen idag och ritkgit skönt att få komma hem och slänga sig i sängen! Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt har en del jag ska göra den här veckan...
-jobba
-plugga
-hälsa på syster & hennes pojkvän
-försöka hinna in på mellandagsrean
-träffa lite annat trevligt folk också
-sen är de ju såklart nyårsafton vilket jag måste börja planera lite inför!
och för att göra listan lite mindre så ska jag sätta igång med plugget nu så de blir gjort!:)
later♥!

you make me, happy.


gokväll!
känns redan som jag ska upp till skolan imorgon då är det ju bra jäkla underbart att veta att de är ca 2 veckor kvar tills jag börjar igen! hittills har lovet varit lugnt, har bara blivit en del hemma mys osv(; idag satte jag däremot upp min nya tv, känns braa! något som var mindre bra var när jag höll på och bäddade sängen och kände hur ansträngade det var att skaka om täcket.... hm träna lite kanske? Har inte riktigt haft motivationen för tillfället till det, har även lite plugg som ska göras under lovet så känns tuungt. MEN jag får ta tag i det nu! Lika bra att sätta igång, vet mycket väl hur skönt jag tycker att det är så fort jag får träna lite! Nu ska jag däremot slå på sex and the city, krypa ner i sängen och sen sova!:)
puss♥!

Måndag!
lite bilder från juulhelgen!
var ju inne i Örebro och letade tv, men hittade ingen jag ville ha. Sen så fort jag kom hem åkte jag och pappa in idag igen, men då var de slutsålt så vi testar imorgon igen och hoppas på att den finns där då! vågade mig inte ens in på marieberg idag var så jäkla mycket bilar så jag ville inte ens se hur mycket folk som fanns där inne så drog och handlade mat och sedan hem igen!:) 
ciao♥!