irriterat!

jag ursäktar mina dåliga uppdateringar... men de är lite mycket nu och jag har inte haft så mycket att säga till er:)

igår gick jag upp 6 och åkte till Askersund och spelade cup med 96orna, kul va det men väldigt slitet på slutet vi kom 4a iallafall:) sen blev de McDonals och efter de kom jag hem, stel och ryggont återigen, den vill lixom inte försvinna? men sen va de bara dusch och sova som gällde! Idag va de ganska så skön dag, vi dansade hela eftermiddagen de va vals, bugg och något mer ;) så imorgonkväll åker vi till storå på dans, ska bli lite små trevligt faktiskt! nu ska jag förflytta mig till sängen och kolla någon film!

tjiho♥!

örebro,,

inget inlägg igår så jag tänkte försöka hinna med ett nu! igår så gick jag på stan, kom hem med underkläder, ny ring, en tröja, ett linne och lite annat smått:) sen åkte vi hem åt chips & kollade på tv, idag har jag ätit frukost och jag ska nu hoppa in i duschen för at hinna fixa mig lite innan de blir stan med lena,sara & emma. troligen klippning, lite shopping och sen mat!
puss♥!
 

I don't need to be rude, but tonight I'm fucking you

hey:)
gick upp för ca. en timme sen och just nu sitter jag och borstar tänderna o inväntar jag emma! vi går nog troligtivs till pappa och hittar på något:)
sen ikväll kommer malin hit, så de blir mat och sen vet jag inte helt säkert, imorgon blir de iallafall stan med henne & mamma, och på fredag kanske de blir stan igen och klippa sig med lena sen kommer lovisa hit så jag kanske åker dit sen med tjejerna. vi får se helt enkelt:)

weheartit.com
ciao ♥
!