you tell me all the bad things about me, all my misstakes, just to make her look better..

we both now it's because you're afriad that you'll miss me.

just nu mår jag s k i t. febern har gått ner lite dock har jag ju ätit alvedon men ja, riktig huvudvärk har jag och så mår jag illa. och jo jag vet de här börjar låta som rena sjukdagboken men ja de är ju så jag mår? men förövrigt är de bra nu, vart och tagit passet iaf och ett syntest, båda gick bra faast ja bilden på passet ska vi ju inte prata om haha;) om en stund tänkte jag krypa ner i sängen o sussa faktiskt!

vi hörs imorgon, sovsött ♥!

 

you make me feel good

jag blev hemma idag, febern har sjunkigt lite så jag mår lite bättre nu:) sitter o kollar på fullt hus och har precis ätit frukost. idag blir de soffan för min del, kanske kan gå ut o sätta mig en stund om de håller i sig och blir lite varmare, just de senare kommer pappa och hämtar mig för vi måste åka in o fixa pass idag i vilket fall.. så ja så ser väl min dag ut, ingen träning för min del heller, fuck.

vi hörs va, njut av värmen förfan ♥!

onsdag!

feber igen, firar inte direkt...

har vart i skolan idag,kännt mig lite halft dålig hela dagen, sen va jag på vårdcentralen och tog lite prover(eftersom de gör ont i bröstet) men dom visade inget sådär speciellt så ska tillbaka dit o kolla om de kan vara astma..-.- ah sen när jag kom hem så såg jag att jag hade feber också, kuul! men de kankse bara är lite tillfälligt de går nog över tills imorgon :) ja nu åt jag precis 2 gamla ägg eller ja dom gick precis ut, men ja de gick nog bra o äta ändå? ja nu ska jag vila lite o plugga till genitikprovet!

puss ♥!