tisdag!

träningen gick helt okej trots att vi tränade ensama:) sen blev de en varm dusch! nu sitter jag o dricker oboy och ska snart gå o borsta tänderna men först måste jag packa ner allt som ska med hem till lena imorgon seeen blir de sängen:D åh något som är riktigt skönt är nyrakade ben och krypa ner under täcket i en ny bäddad säng, hiho mys!
sovsött, puss♥!

ii skolan

hello
just nu har vi engelska men ja vi fick städa skåpen o så, så då passar jag på och sitta här :) ikväll är de träning som gäller, och imorgon sticker jag direkt hem till lena efter skolan och så hoppas vi på en trevlig kväll(; hihi! nuu ska jag plugga till kemiprov om vår lärare planerar på att komma förhoppningsvis inte!

puss♥!

folk förändras med tiden, men vem sa att alla förändras till något bättre?

nu sitter jag här o pluggar än då.. har kemi prov imorgon tydligen MEN det blir de sista skoljobbet jag gör den här terminen! :) går bara i skolan tills på onsdag sen är de lång helg tills på tisdag och då är de bara chill vecka i skolan och sen slutar vi på torsdagen! åh så skönt:D
i lång helgen blir de troligtsvis lite party, mys med tjejerna sen ska jag nog ut på sjön någon dag om vädret håller i sig!

nu håller mästerkocken (alltså jag) på och gör potatismoos och kötbullar, så snart blire mat!
puss
♥!