there's no have to, do it your way


hoppas ni har haf en toppen helg! min har vart lite upp o ner, eller ja jag var ju lite dålig fortfarande sen har jag farit överallt, fram och tillbaka i stortsätt hela helgen!:) men den var trevlig ändåå! en lättnad att komma till skolan igen faktiskt, få komma ifatt med de man ligger efter med, troootts att man är trött! sen åkte jag hem, åt lite snabbt och sen drog iväg på träning, skönt att få springa av sig lite(; nu ska jag snart lägga mig i sängen nyduschad och ruuggit kallt är det just nu dock bara på mitt rum? härligt!
sovsött♥!

fredag!

!
åkte in och var med på öppethus, tog med mig tonvis med jobb som jag missat under veckan också, kuul! nejmen sen idag stannade jag hemma fortfarande halv dålig sen var de ingen idée att ge sig iväg när jag ändå inte är helt bra! så stannade hemma med Patricia kollade på tv, gjorde lite historia, samhäll och matte! men en hel del kvar så de blir helgjobb, tjoho! nejmen sen åkte jag, Malin, Patricia och Mamma in till linde för att bowla med Jonas och hans barn, trevligt vare gick ju dock dåligt för min del men jag skyller på huuvudvärken..! sen åkte vi iallafall till Jonas åt tacos, kollade idol och lite annat på tv sen drog jag och Malin oss hem till Malin och nuu funderar jag på att lägga mig och sovaa!
natti♥!

rocka på...


åh va skönt tänkte jag när jag gick upp imorse, bara lite huvudvärk, förkylningen har börjat dragit sig iväg och kände mig feberfri! meeeen såklart kom ju allt tillbaka sen under dagen, så nu sitter jag lika dålig igen. fan vad trött jag blir nu. men vet ni vad. imorgon ska jag nog tvinga iväg mig till skolan, har ju öppethus sen på kvällen också och ska försöka vara med där! så nu tänker jag fortsätta lyssna på markoolio och bli frisk..!
pussheej♥!