Movietime

Igår så hjälpte jag min ena syster Malin att packa ihop "lite" grejer hela dagen, sen sov jag hos mamma och Jonas!
Idag har jag jobbat hela morgonen/förmiddagen, sen åkte jag hem till Malin och vi har nyss ätit tacos! Ska snart dra oss mot en hel kväll på bion, mammas pojkar och Sunne i Grekland blir det!

Beautiful

 
dem bästa av dem bästa
var inne och spanade lite på mellandagsrean idag med Emma, var först i stan och sen någon timme på marieberg, hittade lite smått och gott! sen åkte jag till pappa för att packa lite och sedan åka till mamma och har nu precis kollat hela victoria secret fashion show! Är så jääkla snorig nu, varit förkyld bra jäkla länge och de är inte roligt alls..
Ska nu krypa ner i sängen och slå på en film!
♥!

NeedForSpeed

Igår var vi och åt hos mamma och jonas somsagt, sen efter det åkte jag och Marcus med min syster och hennes kille hem, det blev en kväll med fifa på schemat! Idag åkte jag hem ifrån Marcus på eftermiddagen och har sen dess tagit de lugnt, spelat lite, testat nya Need For Speed också såklart, det var grymt, så köp det om ni funderat på det! Nu ska jag slå på Australia på tvn och lägga mig i sängen, har sett en del av filmen men inte hela så bäst jag kollar genom den nu!
♥!