20.58

Jobbade måndagkväll och sen så följde Sara med mig hem efter jobbet! Vi mötte upp Emma och drog oss vidare på något som skulle vara en "fest", men det sög så vi cycklade hem istället! Sara & Jag kollade "project x" ! Idag kollade vi klart på filmen sen dök Emma upp! Vi kollade på tv, sen blev det film igen, denna gång "taken", käkade mat och sen gjorde vi en efterrätt som bestod av frukter & bär, riven chocklad som vart i ugnen och sen glass till det, fint!
Nu sitter jag ute vid Marcus sommarstuga och ska nu mysa lite med min babe!
♥!

Helgen!

Har vart full fart här hemma! vi skulle egentligen iväg på husvagnssemester över helgen, men de blev ändrade planer och vi blev hemma istället!
I fredags var de finfint väder så vi solade och sen på eftermiddagen åkte vi till något fik utan för glanshammar och käkade räckmackor, super mysigt! sen försökte vi kolla hela OS-invigningen men det var ju hopplöst, i väntan på att sverige skulle komma i paraden somnade vi!
Igår blev det marieberg en sväng, och jag, som inte skulle handla, som vanligt, kom hem med en bok, bikiniöverdel, ett linne och ett nytt sims-spel, till mitt försvar var allt på rea faktiskt! Sen på kvällen grillades det och så spelade vi kort!
Idag är de kanon väder igen, ska väcka Marcus snart sen blir de häng ute i solen, lite senare ska vi iväg och fiska också! 

poolhäng!

hade de skapligt härligt igår i toppen vädret! Jag åkte till frövi och umgicks med Amanda, vi pressade på prästryggen och sen kom Emma också. Vi käkade pizza sen hem till Amanda igen för att hänga vid grannens pool!;) sen åkte jag till Marcus, vi fiskade nästan hela kvällen! idag har vi legat på bryggan och solat, eller jag solade, marcus fiskade, sen badade jag! Nu sitter jag hemma och ska snart fixa lite mat sen blir de fifa-spel med älskling!(:
♥!