chiiill


nyss kommit hem från praktiken, haft 2riktigt bra veckor, lärt mig mycket och haft riktigt kul! köpte även med mig lite skydd osv till iphone, gött. Ikväll blir mat med Pappa, Helena och så kommer Jocke & Patricia hit och sover! trevlans!
Grattis till fina Kajsa som fyller 17 också, hoppas dagen blir BÄST! En av min äldsta vänner, loveu girl!
Nu ska jag haffa käk innan jag hungrar ihjäl!
och föresten vet ni vad? JAG HAR PÅSKLOV NU!
later♥!

FREDAG


Testar att mobilblogga från miin nya iPhone, håller på o vänjer mig och testar lite;) går fint har lite svårt med Siri bara, hon verkar inte gilla mig så väärst.. Jaja de löser sig! Igår kom jag hem så sent så han inte iväg till träningen de sög ju..
Idag är det iallafall fredag folket! Vilket betyder helg och loov för min del;) yääää! Så drar mig mot praktiken sista dagen nuu!
Pusspuss!

Torsdag!

Ca 10.v kvar tills sommarlov och BARA ca 16 dagar jag ska vara i skolan, ihi inte långt kvar nuu, sen har jag ju Påsklov om 2 dagar också(;!

Tisdagen bestod av kalas hos min syster som fyllt år, mat och tårta blev det! Efter det åkte jag till Marcus(:
Igår Efter praktiken så åkte jag till salongen, Blev klippt av Emma och bra blev det! Hemma så väntade Marcus på mig så vi låg i sängen och kollade bb, mys!
Just nu så siitter jag på pappas jobb och ska börjar röra mig mot praktiken om ca 1timme! Sen ikväll blir det träning, sooft! Helgen är inte riktigt klar än så vi får se vad som händer dåå!;)
Ojust ska kolla ny mobil och fotbollsdojjor idag, tjiho!

Måste också säga att det var en riktigt häärlig match mellan AIK-SAIK, rysningar, fortsätt nuurå!
later♥!