Valborg

Igår var de först praktik och sen lite "afternoon tea", var sen hos värdfamiljen och åt sen gick vi till en spansk restaurang och satte oss en stund! Idag har vi också praktiserat, fick ta hand om butiken lite och sen jobba på ett litet projekt! Sen kom vi på att de faktiskt är valborg idag så vi bestämde oss att äta ute! Är nu tillbaka hos värdfamiljen och ska lägga mig och sova, är proppmätt och helt slut! Imorgon är de York som gäller!
♥! 

White Rose Centre

detta kunde man hitta på White Rose centre, det var ett ställe där man kunde köpa allt möjligt, smoothies, mjukglass osv, sen fanns detta. Man fick ett glas med färska jordgubbar som dom sen höll under en chokladfontän, sååååå gott!
Igår hade jag och Lisa bestämt oss för en promenad men de regnade tillofrån så vi drog till ett stort köpcentrum, White Rose centre! Det var riktigt kul att gå där faktiskt, fanns massvis med annorlunda butiker och hela övervåningen bestod i stortsätt av restauranger! Vi gick där hela dagen, åt lunch och handlade lite allt möjligt kul! Sen åkte vi tillbaka in till stan mot kvällen för lite middag ocg efter det, hem till värdfamiljerna och sov!
Idag gick jag och Lisa en lång promenad, så skönt! Vi pluggade lite först och sen bestämde vi oss för att ha riktigt söndagschill, vi gick och köpte, jordgubbar, muffins, lite chips och sen tittade vi på några youtube klipp och efter det Hercules! Nu har hon gått hem till sig och jag har ätit, ska nog slå på någon film nu faktiskt!
♥!

Trevlig helg!

Vi fick ta hand om butiken idag lite på praktiken och sen gick vi och firade in fredagen med lite mat på en pub! Sen gick vi på bio och såg Oblivion (i England får man tydligen köpa alkohol på bion), dock var reklamen säkert 20min lång meen filmen var iallafall kanon bra så de var de verkligen värt, verkligen sevärd! Efter det gick vi till samma pub och satt där en stund tills vi rörde oss hem till värdfamiljerna! Hemma ganska tidigt, men hållt igång sen 4 så nu är jag jätte trött!
♥!