små stressad!

I måndags var jag i skolan och åkte sen till pappa!
Igår så var de först skola sen åkte jag till Marcus, låg och tittade på Sex and the city innan han kom hem, sen fixade vi mat och tittade på Shanghai Noon!
Idag började jag sent, så hade lite sovmorgon, slutade vid 2 och gick upp på stan med Amanda en sväng! Är nu hemma och ska snart äta lite potatisbullar, så jäkla gott! Sen ska jag spela lite Sims om jag har tid, ska hinna plugga lite körteori och jag börjar få lite små ångest över att jag inte kommit på någon bra idé för både UF och gymnasiearbetet, typiskt..
♥!

söndag var det idag ja.

Inte riktigt haft tid denna vecka, men här kommer en liten sammanfattning vad jag hållt på med:
I onsdags så övningskörde jag efter skolan sen sov jag hos Marcus!
I torsdags när jag kom hem efter skolan så lagade jag mat och gick jag och mamma en lång promenad, tog de lugnt resten av kvällen!
I fredags så var de jobb som gällde direkt efter skolan, sen kom Marcus till mig på kvällen, vi lagade mat och tittade på film!
Igår så gick jag och Malin lång promenix på morgonen, sen jobbade jag eftermiddagen/kvällen!
Idag så har jag jobbat till 3 sen övningskörde jag in till Örebro med mamma & Malin, mötte upp Patricia och sen hälsade vi på min gammel mormor! Jag och mamma åt subway påvägen hem och om en liten stund ska jag cykla till Sara för att umgås lite med mina tjejor!
 Notera att jag gått 3 lång promenader denna vecka, applåder till mig!
♥!

20.16

då var andra dagen i skolan avklarad, vi var där spelade en runda kubb och åt. Så jag var hemma vid 12, då gick jag och Amanda på en lång promenad, de behövdes! När vi var hemma så satte vi oss på min balkong tills efter 4! Då fixade jag och mamma mat sen tränade jag lite styrka här hemma sen tog jag en lång dusch! Imorgon börjar jag med vanliga lektioner men behöver inte gå upp frän stax innan 9, så skönt!
♥!