Juldagen

Lite iPhone bilder bara,
I helgen tog jag de lugnt, njöt av att vara ledig och fixade mest hemma med julklappar oså! I måndags mötte jag upp Lisa på Marieberg, vi åt lunch och hon skulle ha lite julklappar, kom hem ganska sent och då var de dags för julmiddag och uppesittarkväll här hemma!
Igår var det julafton, hade en jätte mysig dag, tog det lugnt, var hos min moster och öppnade julklappar både där och här hos pappa! Fick massvis med fina saker så jag är jätte nöjd! Fick bl.a. Gossip girl säsongerna, parfym, några Gynning vin glas, en hylla/nattduksbord (som tog mig 4gånger att sätta ihop som ni ser på bilderna), en blue ray spelare (med tanke på att mina förra är från 80-talet istortsätt) men också presenkort och lite tjejprylar. Kan visa er sen!
Idag har jag legat i sängen, tittat på Ronja Rövardotter, ätit och varit ute med Alice! Nu ska jag faktiskt slå på en film och lägga mig ska upp inatt och vara chaufför!
Och jag hoppas ni också har haft en bra jul!

new tattoo

Har ju även en liten överraskning, tatuerade mig förra onsdagen! Har suktat efter den sen jag gick i 8an ungefär och nu är den ääntligen på plats, jag är så himla nöjd! Tog mig 7h allt som allt och innebar en hel del smärta men jäklar va det var värt det, nu hoppas jag bara på att den läker ordentligt!

nu kan du få mig så lätt,

haha lagom trött, försökte se lite glad ut i alla fall men tanke på att jag gick på Jullov idaaag!!!!
 
Förra helgen var jag ute med alla fina tjejer och hade det trevligt heela kvällen/natten! Resten av helgen jobbade jag! Nu i veckan har det varit skolan som gällt, ritktigt segt har det gått men nu är det i alla fall torsdag och jag gick på jullov idag, wooohie! Efter avslutningen var jag och mitt UF-företag på lite julmingel och sen åkte jag hem i spöregnet! Nu ska jag bara skriva ut lite grejer sen ska jag faktiskt ta det lugnt, hela kvällen, aah va skönt!