torsdag!

 
 
bilder från i höstas när vi var i ayia napa!
igår så åkte jag, marcus, patricia & pierre till mammas nya lägenhet, satte upp nya möbler oså! Sen åkte jag och marcus hem till pappa! idag så var det praktik som gällde, övingskörde sen hem! Har ätit mat, tittat på masterchef och spelat lite sims sen jag kom hem! Ska nu lägga mig i sängen, ska se över några skoluppgifter och sen blir det något vänner avsnitt!
♥! 

Love

idag så var jag sen så fick springa som en idiot för att hinna med bussen, självklart var det jus idag som den var sen så insåg sen att jag inte hade behövt skynda mig ens.. typsikt! Dagen gick ganska fort, när jag kom hem tittade jag och pappa på Avengers, sen såg jag på masterchef och åt mat! Sitter nu och ska testa sims lite innan jag ska lägga mig i sängen, då får de bli något avsnitt av vänner! Imorgon är det prov som gäller i personligförsäljning, har jobbat lite med uppgifterna, men känner inte att de går att plugga mer faktiskt, så får läsa på lite mer imorrn och hoppas att de går jätte bra!
♥!

Måndag!

jag & Emma i onsdags!

har varit full fart hela helgen för min del! jobbade fredagkväll och sen lördag förmiddag, åkte sen till älskling, spelade spel med han, Linn & David, tittade även på film (Miracle). I söndags var de tidig uppgång för att hjälpa mamma som började att flytta då, så höll på med det hela dagen tills jag började jobba! Åkte till pappa efter jobbet, där också Marcus väntade på mig!
 
Idag var det skola, så jäkla trögt! men fick iallafall sluta ganska tidigt! Åkte sen till salongen där Emma klippte mig, toppade bara lite, men är så skönt att ha fräscht hår! Sen har jag ätit mat här hemma, jag och pappa tittade nyss på Skyfall också! Nu ska jag lägga mig o sova för att ladda upp för en ny skoldag imorgon!
♥!