Sjukis!

Ligger hemma med huvudont, magont och illamående, inte de roligaste! har tagit de lugnt hela dagen, kollat Ice Age 4 & Gossip Girl! Sitter nu och försöker leta på massvis med gammla spel jag spelade förr men alla verkar vara helt omöjliga att få tag på, blir gaalen! Ska iallafall sätta igång med lite plugg nu så får jag något gjort idag!
♥!

Onsdag!

puh, en lång dag idag för mig! Först skolan till halv3 sen var de möte från 3 till kvar över 4 ungefär, så jag var hemma sent! Var hos mamma en sväng och fixade med lite saker sen åkte jag hem till pappa, åt och spelade sims! ska sova när som helst, men skulle in på datorn och skicka iväg ett mail så passade på att blogga! Har massvis med skoluppgifter som måste göras nu, jag är redan skoltrött och vi har inte ens gått i skolan 1 månad än.. usch! längtar så tills de blir sportlov, känns att jag behöver vara ledig ordentligt och bara ta de lugnt också! Imorgon är det iallafall praktik som gäller så det blir skönt med lite omväxling!
♥!

Idag är det tisdag.

I fredags praktiserade jag sen firade jag, sara, emma, emma och rebecca bästa Lena på kvällen eftersom hon fyllde 18 skulle dem ut på krogen och vi andra som inte var 18 eller skulle hem följde alltså inte med ut!
Sen jobbade jag hela helgen och sov hos Marcus i lördags! Igår så skulle det varit skola men när vi kom dit blev de inga lektioner, så vi gick ett gäng och åt på Saigon, sen fikade jag med Emma efteråt och efter det åkte jag hem och så kom Marcus också!
Ungefär så har alltså mina dagar sett ut sen i torsdags!