gör din grej.

vaknade sent idag, strax innan 11, haha och då blev jag tjurig. vill inte sova bort förmiddagarna när jag jobbar sen men ja, jag behövde nog sova lite! Jag och Mamma tog en lång promenad, åt lite och sen jobbade jag! Kom hem för någon timme sen och har gjort lite körteori sen dess, ska nu krypa ner i sängen, ska upp tidigt och iväg på körlektion!
♥!

Holding on to what we used to be.

 
Jag var ledig idag så sov till 9, kollade pretty little liars och nu måste jag invänta nya avsnitt, aaaaah! sen gosade jag lite med Alice och tog en promenad innan mamma kom och hämtade mig, jag övningskörde till präsryggen där vi låg någon timme innan vi åkte hem! Har lagat Carbonara och sen dess har jag bara slappat i soffan! Ska om en stund äta kräftor, 1a gången iår jag äter tror jag faktiskt, super goott!
♥!

Söndag!

Ja jag vet, skit tråkiga bilder, men har varit usel på att ta några kort överhuvudtaget, ska bli bättre!
Vi åt på Grekiska kolgrillsbaren i Torsdags, vitlöksbröd och sen grillspett, såå gott! I fredags jobbade jag kväll sen åkte jag till Marcus för att hjälpa honom göra i ordning i hans nya lägenhet!
Igår var vi på Ica Maxi, City Gross, Ikea & Marieberg för att han skulle handla lite grejer! Efter det åkte jag och jobbade igen. När jag kom hem gjorde jag i ordning mat, la mig och kollade "Röjar Raplh"!
Sov tidigt eftersom jag skulle öppna på jobbet idag, sen övningskörde jag hem med mamma och pratade lite med henne eftersom dom nyss kom hem ifrån Kroatien! Är nu hos pappa och ska äta lite kina mat med dom, sen blir de rensning på mitt rum!
♥!