22.02

bild från i våras
hejhej!
går gick vi lång promenad genom den lilla staden, jätte mysigt här! Grillade, spelade kort och yatzy gjorde vi hela kvällen! Idag så duschade jag på morgonen, var sen inne i staden en sväng och sen åkte vi o tittade på ett slott som ligger en bit utanför här! Åt sen pizza, suttit ute lite, ätit räkmacka och tittade nyss på basket, inget jag har varit speciellt insatt i, men kul att se trots att Sverige förlorade! Beställde nyss en bikini från Nelly som snart kommer hoppas jag! Nu ska jag titta på Pretty Little Liars och sen sova!
♥!

Östkusten

weheartit
igår började jag dagen i Karlsborg, sen skulle vi åka vidare, bestämde oss för nynäshamn så efter en 6h bilresa så var vi framme, meen då ångrade vi oss och åkte en bit ner längs kusten så nu är vi i Trosa, kom hit sent igår kväll så grejade bara lite sen gick jag och la mig! Gick upp ganska sent men är ändå trött, har sovit oroligt och de har ös regnat hela natten, så vaknade av det också! Nu ska jag göra mig i ordning och sen ta en promenad!
♥! 

Karlsborg!

Alice får stå för bilderna idag, hon älskar att bada verkligen, så sööt!
Åkte till Karlsborg igår alltså, ungefär 3år sen jag var här, känns som om de var förra sommaren typ!
På kvällen åt vi tacos, spelade yatzy och plump hela kvällen, den som förlorade fick pumpa upp luftmadrassen, haha vilket blev Patricia! Idag så har vi varit på Karlsborgs fästning och tittat lite, riktigt fint! Patricia och Pierre åkte för en stund sen och sen dess har jag suttit ute i eftermiddagssolen! Ska nu fixa lite på datorn, sen blir de körkorts plugg och någon film kanske!
♥!