Vår på riktigt!

Igår så åkte jag och Malin o hämtade upp Stina, sen till Örebro och hämtade mat på grekiska kolgrillen! Sen åkte vi till en av Stina & Malins vän där det blev förfest, Patricia kom dit och även massvis med bekanta ansikten! Efter 12 så drog vi ut, så det om dit och sen massvis med bekanta ansikten var en rolig kväll!
Idag låg jag o Malin och slappade i sängen till 1, sen åkte jag hem till pappa! Åt frukost med färska jordgubbar ute i solen, sen har jag bara suttit och njutit av de fina vädret hittills! Nu tittar jag lite GossipGirl och sedan blir de året första grillat, ååååh så gott!
♥!

Påskafton

I torsdags var de påskmiddag hemma hos pappa, mysigt! Pappa hade även gömt påskharar i huset, haha så som små barn igen sprang vi runt och letade!
Igår åkte jag och Marcus tidigt till mamma för att möta upp min äldsta syster Malin som precis kommit hem efter 72dagar i Thailand, har varit tomt utan henne här hemma! Med sig till mig hade hon converse, bikini, linnen och solglasögon! Jag och Marcus åkte sen hem till min pappa igen och tog de lugnt hela kvällen, åt varma mackor, kollade let's dance och sen skulle vi se Face Off, som jag lyckades somna till!
Idag ska jag ta de lugnt, äta frukost när Marcus vaknat och kanske övningsköra lite! Ikväll så blir det nog utgång!
♥!

18.44

Igår var jag med Sara en stund på dagen, sen kom Lena och Emma på eftermiddagen så bokade vi hotell inför summerburst! Efteråt åkte jag hem till Marcus och idag när han skulle åka och jobba så hämtade pappa upp mig så övningskörde vi hem:) Sen dess har jag fixat lite här hemma, duschat och gjort mig i ordning, för ikväll så blir de påskmiddag här hemma! Men innan vi ska äta så hoppas jag att jag hinner se första peridoen av SAIK-LHC matchen som är ikväll, och sen förhoppningsvis sista perioden också efteråt, vore så härligt med vinst!
♥!