en liten del av någonting

igår var vi hos Sara en sväng innan vi åkte in till strömpis, Contiez var där! Hade en väldigt rolig kväll medans vi var där, dansade & sjöng tills 2! Efteråt sov Emma hos mig, och vi vaknade ganska sent idag, Sara kom över hit då och så åt vi frukost/lunch! Satt och pratade hela dagen sen fixade jag lite mat till oss, lite vitlöksbröd och tzatsiki först och sen en räkpasta! Dom åkte runt 8 sen dess har jag legat framför tvn!
♥!

you make me

älskar att vara ledig, men vem gör inte det haha...
 
Igår var jag på marieberg med Amanda, hon skulle byta en jacka och jag skulle köpa ett glas sen fikade vi! På kvällen hämtade Kajsa & Emma upp mig så var vi hos Emma, spelade spel, pratade och titta på lite film, myskväll!
Idag sov jag ut, sen dess har jag städat lite, duscat och tittat på tv! Ska fixa mat nu och om en stund ska jag hem till Saris för lite festligheter!
♥!
 
 

iskall pansar i mitt blod,

I fredags var det praktik till 6, lunchade med Lena också! Efter det så fick jag, Amanda och Lisa skynda oss hem, in i duschen, göra sig i ordning väldigt snabbt, och äta på det också för att vi skulle hinna ut. Var på Strömpis och hade en kul kväll, efteråt sov jag hos Amanda!
Igår så tog jag de lugnt hemma, glodde på film, åt god mat. sen på natten så åkte jag in till stan för att hämta upp lite folk som varit ute, det blev en tur till McDonals och jag var hemma igen efter halv4!
Sov länge idag och vad jag ska hitta på senare återstå och se, har ju lov nu, helt jävla UNDERBART!
♥!