12.14

skillnaden från när jag färgade senast, 1a bilden var innan & 2a efter, så skönt att få lite mörkare hår!
 
I torsdags var en ganska lugn dag, gjorde lite affischer och sen tog vi skolfoto!
I fredags var vi lediga igen, underbart. Men jag hade körlektion på morgonen, sen åkte jag hem igen. Tog en promenad, duschade & fixade lite! Efter de åkte jag till Amanda, åt mat och gjorde oss i ordning för att åka in till stan & dricka lite drinkar!
I lördags hängde vi hos mig ett tag sen hämtade Emma & Kajsa upp mig, vi var hos mig resten av eftermiddagen/kvällen, åt, pratade lite & kollade på lite film!
Nu har jag precis duschat ska om en stund ut och övningsköra lite!
♥!

22.00

Igår var det först skola och sen tog jag en lång promenad med Alice när jag kom hem! Efter de så tog jag och pappa en tur och övningskörde lite!
Idag hade vi studiedag,så jäkla behövligt. Hade körlektion och sen så tog jag och Amanda en sväng till marieberg, åt lite och jag köpte jeans! Har tittat på Gossip Girl sen jag kom hem och ska snart sova had ejag tänkt!
♥!

jobbjobb

sista bilden är ifrån Lenas instagram!

Det var ett tag sen..
Men i Fredags så var vi på UF-kickoff, sen var jag hos pappa en sväng efter skolan! Åkte sen till mamma igen och så kom ett gäng tjejer till mig, åt lite och förfestade innan vi åkte in till Strömpis. Kvällen var rolig men vi fick gå hem tidigare eftersom den lilla plattformen vid trapporna rasade ihop, så det var kaos, med poliser, brandkår och ambulanser överallt, tur att det gick ganska bra för alla skadade ändå! Efteråt åkte vi till McDonals, var hos Gabbe en sväng och sen hem!
Igår jobbade jag & efteråt så var de lite hemmamys med Malin!
Idag jobbade jag också, sen åt vi mat här hemma och nu ska jag plugga körteori!
♥!