Söndag!

Hahah den enda bilden jag lyckades ta, så jag bjuder på den!
 
I Fredags var jag ute, hade det grymt roligt med mina tjejer, så länge sen vi var ute tillsammans! Förfestade hos mig och sen var vi på Frimis! En intressant bilresa hem som slutade med blåmärken för min del och sen vaknade jag på Lördagen lagom bakis. Försökte sova ut men det gick inge vidare, men kämpade på med ett kvällspasspå jobbet ändå. Kollade klart på Oth och åt skagentoast gjorde jag när jag kom hem!
Idag jobbade jag tidigt, också jätte trött, sover så kasst just nu! Men var klar efter 3 och då kom pappa och hämtade mig. Har ätit soppa, kollat lite dokumentärer, och nu ligger jag i sängen och ska se klart på Big Brother. Sen ska jag sova, imorgon ska jag till Norrköping med Lisa :)
♥!
 
 
 

Torsdagkväll

 
Tänkte bara titta in lite snabbt innan jag ska sova!
Igår var jag i stan en sväng, träffade Malin och hjälpte henne med hennes telefon! Åkte sen hem, åt, promenerade med Alice och sen kom pappa och Helena hem efter en utlandsresa, fick godis också haha, jag som skulle vara nyttig, får flytta upp det en vecka tror jag...
Idag har jag stor städat mitt rum, kollat en del Oth, snart klar, aaaaah!! Men måste somsagt sova haha.. Imorogn är det jobb som gäller och sen en utgång med mina tjejer!
♥!