Fredag, så välkommen

jag idag, något trött, somnade tillomed innan lektionen hade börjat, fördelen med att vara i skolan tidigt hahah...
 
I onsdags var jag hemma, har såå ont i mina käkar, vilket ger mig huvudvärk, usch.. så låg i sängen för det mesta den dagen, var och klippte mig hos Emma också, skönt det!
Igår var jag i skolan, vi slutade rätt tidigt, blev lunch på Jensens med Lisa! Var hemma en stund och sen åkte jag till Linde och kom hem ganska sent!
Idag var det segt, har en sån lång naturlektion på morgonen, följt av en lektion med bokföring, lätt att tappa fokus då.. Men det är i alla fall fredag och sen jag kom hem har jag sovit! Nu pluggar jag lite medans jag inväntar Lisa och MAAT!
 

tisdagtisdag

lite nytt färgglatt i garderoben!


I Söndags var jag på marieberg en sväng på förmiddagen och hann se hockeymatchen innan jag började också!
Igår så var det dags för skolan igen, vi drog igång direkt med bokföring och sen slutade vid lunch! Åkte hem till pappa på eftermiddagen och kollade sen Step Up 2, länge sen jag såg!
Idag var det skolan som vanligt, kom hem och pluggade sen resten av kvällen! Har nu skrivit klart min naturkunskap uppsats, och små börjat på mitt projektarbete, kändes som det var dags, eftersom första utkastet ska in på måndag haha! Nu blir de Gossip Girl och sängen!
♥!

Lördag!

weheartit
Så sugen på att åka till Tomorrowland, skulle vara grymt! Men planerna går inte ihop riktigt så tror de får avakta! Men på tal om festival måste jag ta tag i och boka Summerburst snart, det blir nog av i år igen iallafall, gaalet!

igår så åkte jag till mamma & Jonas för att se på semifinalen i hockey, helt underbart med vinst! Åt hemmagjord friteradkyckling och fruktsallad, sen åkte jag till lägenheten! Senare så kom Emma och Kajsa hit, vi spelade lite spel, latjade med appar hahha och pratade, trevligt!
Idag vaknade jag efter 10, slog på en film och gick upp sent, fixade mat och kollar nu OS, snart ska jag iväg och jobba lite!
♥!