Sälen baby

 
Sen jag bloggade senast har jag jobbat och varit ute med Amanda! Men också en till sak, jag har varit i Sälen med tjejerna i min klass!
I måndags åkte vi upp tidigt, när vi kom fram bestämde sig jag och Lisa för att pulsa runt i skogen för att ta oss fram till sälfjällstorget, ingen lätt match! Sen åt vi pizza och tog de lugnt!
I tisdags var det skidor som gällde, jag och Lisa drog hem tidigt för att göra mat och fixa oss. Vi var först på en förfest och sen bar de iväg till Harrys. Djn där sög verkligen så vi drog hem tidigt!
Igår åkte vi upp lite senare till backen, pigga som vi var haha. Det blev del offpist åkning i skogen med Lisa haha, det är där alla vurpor är ifrån på bilderna.. Sen blev det afterski, lite mer åk, tacokväll hemma i stugan och sen skulle vi ut igen. Förfest och sen utgång på Fjällis, det var riktigt kul och vi ramlade inte in förän väldigtväldigt sent idag haha!
Idag har vi bara rest hela dagen, med tanke på hur lite jag sovit så sov jag lite i bilen, vi stannade o käkade, fick lite krångel med bilen men tog oss hem tillslut. Nu är jag hos pappa och ligger i min säng, somnade precis med datorn i knäet mitt i detta inlägg, så fit for fight är jag! Så nu blir det sängen för min del, det har varit riktiga toppen dagar!
♥!

torsdag!

 
hittade denna på min dator från i sommras, börjar längta efter sommar och ledighet!
 
Idag i skolan fick vi reda på att vi skulle gå runt på stan, kolla skyltningar osv, när vi var färdiga med det satte sig jag, Lisa och Amanda på Jensens en stund, sen kikade vi bara på hindermässan en snabbis, var sen och köpte ett par nya svarta jeans, beehövdes! När jag kom hem åt jag en räkpasta och sen la jag mig i badet, ska nu lägga mig i sängen faktiskt!
♥!

addicted to you

Igår var jag hemma, hade sån huvudvärk så orkade inte ta mig till skolan, låg i sängen halva dagen och sen skrev jag klart min engelska uppsats när jag piggnat till!
Idag var jag i skolan, fortfarande med huvudvärk men det fick gå ändå! Direkt efter skolan skyndade jag mig hem och vidare till jobbet, lyckades inte äta något där mellan knappt förutom lite godis haha så tröck i mig mat det första jag gjorde när jag kom hem för en stund sen! Ska se klart på Paradise Hotel och sen blir det sängen för min del!
♥!