Helg och jobb!

Igår var jag ledig, så jag sov ut och sen mötte upp Lisa i stan. Åt på Jensens och pratade lite, känns som man inte setts på evigheter bara för att man är van att ses var och varannan dag. Sen åkte jag hem, fixade lite mat, umgicks med vänner och gjorde mig i ordning för att sen åka till Kajsa. Där vi var lite folk o hade det trevligt! Så trevligt att jag inte var hemma förän efter 4 haha. Mådde så uselt när jag vaknade, så försökte sova så länge jag kunde, Vid 1 gick jag upp, duschade och åt innan det var dags för jobb! Nu är jag hemma igen, sjuukt trött, så ska försöka hålla ögonen öppna medan jag och Malin kollar på film! Jobb imorgon med!
♥!

26 Juli

Lite sommar inspoo, från weheartit
 
Var i stan en sväng igår efter jobbet och gick upp tidigt idag för att äta frukost med mamma och Malin innan dom gick iväg till jobbet. jag somnade om någon timme och har sen dess fixat här hemma! Ska snart äta lite och göra mig i ording för jobb igen, woho. Men imorgon är jag ledig, underbaaart!
♥!

Onsdag var det jaaa

Säger som alla andra studenter, vill göra det igeeen!
Legat framför tvn hela dagen, så trött.. Men nu är det snart dags för jobb så ska kanske ta en PN innan jag gör mig i ordning. Vill att denna vecka ska rulla på nu baraa!
♥!