söndag!


gårdagen!

Idag har jag knappt lämnat sängen, har inte kännt för att göra något speciellt utan bara en slö-söndag! Legat och kollat Gossip girl hela dagen, och pluggat. Hållt på med ett lååångt kapitel i näthandel och gjorde klart det, skönt! Nu ska jag krypa ner i sängen!
♥!

Lazydayy

Blev bjuden på middag, efterätt och bål hos Kajsa! Vi var några stycken som var där och det blev en trevlig kväll, spelade lite spel och sista timmen blev det Just Dance med Emma, hahha inget för den otränade (jag)...
Sov till 11 idag sen satt jag ute i solen en stund, efter det gjorde jag lite plugg! Sen beställde jag äntligen min balklänning, kommer dröja ett tag innan jag får den men jag hoppas verkligen den blir bra och sitter som ett smäck! Beställde också hem 2 bikinis från wonderland! Har nu ätit grillat för första gången i år, sååå gott! Och jag tänker fortsätta min lugna lördag hemma faktiskt, trevlig helg!

28 Mars

hej på er!
I onsdags var jag i skolan, sen lunchade jag på stan med Patricia, hon bjöd på kinamat och sen var det kalas hos Malin! Senare åkte jag till Arboga!
Var ledig igår så då satt jag ute och läste lite, tog en promenad och sen var vi på kalas hos Johanna! Lite senare åkte jag tillbaka till Arboga och jag var hemma ganska tidigt imorse! Suttit ute i solen med en bok, ätit färska jordgubbar och glass. Vaknade upp på bästa möjliga vis, solen skiner, det är fredag och jag ska iväg för att fira Kajsa, (vilket självklart kommer bli kul) ändå så kan jag inte njuta av det fullt ut riktigt, haft några riktigt bra veckor..
Men har en del nu i vår att se framemot så det är det jag får sikta på just nu!