Lediig

Vid 11 idag åkte jag, mamma, moster och mormor till Smultrongården, ett ställe där dem har alla möjliga prylar och även ett fik, mysigt! Efter det fixade mormor till min balklänning lite så den sitter bättre! Legat ute i solen nu och ska snart fixa lite mat, plugg står sen på schemat!
♥!

Onsdag och långhelg!

 Hejdär!
 
I måndags var jag i skolan en kort stund, låg ute hos pappa någon timme på dagen och sen åkte jag hem till mamma! Åt mat och tittade på tv, pluggade lite också!

Igår åt jag på Jensens med Lisa och sen när jag kom hem blev det plugg och en promenad med Amanda! Lagade carbonara och sen skulle jag plugga men var helt slut och la mig framför en film istället! Jajust såg Blackfish, häromdagen, en riiktigt bra dokumentär, sevärd!
 
Idag hade jag lite sovmorgon, i skolan gjorde jag ett bokföringsprov, var inte alls förebredd men det gick bra ändå, hoppas jag haha! Efter skolan satt jag i solen en stund, sen var jag hos pappa en sväng och nu är jag i linde, ska plugga och sen blir det lite mat! Går på lång helg idag, sköööönt!
♥!
 
 

Klantigheternas mästare

Jag igår!
En del av mitt fina ben!
 
Idag vaknade jag med sån jäkla huvudvärk, kände mig konstig redan igårkväll. Antingen är det vinet (ganska osannolikt), att jag ätit dåligt eller så slog jag väl i huvudet när jag ramlade. Jajustdet, glömde jag ju berätta. Precis innan vi skulle åka hem igår skulle jag gå ner för trappen från logen, fastnade med skon och ramlade ner. Hade en systemkamera, ett par glasögon och ett vinglas i händerna, men lyckades rädda allt och mig själv, överlevnadsinsikt haha. Men slog i vänsterbenet rejält och kanske huvudet, eller så är det nacken?
Så tycker lite synd om mig själv och kunde inte ens sova ordenligt för att jag vill ligga på vänstersidan... Men ja, tryckt i mig lite tabletter för jag måste verkligen plugga idag. Har 8 uppgifter som ska lämnas in som jag kan göra här hemma (vissa är dock halvfärdiga). Men det är bäst att jag sätter fart, vill se bronsmtachen sen också!