Cypern!

Hallåå

Flög ju ner till Cypern i fredags, resan gick bra och var framme på hotellet på dagen, låg lite vid poolen, var ute och åt pasta, sen på kvällen var vi på en bar gjord av is, lite häftigt och sen var vi på Grabbarna Grus och Blue Moon bar. Drog dock hem ganska tidigt och hängde vid poolen hela nästa dag. Käkade lunch, gjorde oss i ordning, åt en halv kass hamburgare till middag och sen hade vi ett gratis helrör på GG, så vi satt där sen på kvällen, var där tills det stängde och sen pendlade vi mellan 2 barer och kom hem ganska sent! 

Gårdagen var riktigt usel, var lite bakis på förmiddagen, sen blev det bättre så vi låg vid poolen, och sen blev det bara värre och värre och det var inte att jag var bakis heller. Fick inte i mig någon vätska överhuvudtaget eller mat för den delen utan att det kom upp, till slut fick jag i mig en tugga av en pizza och någon sked yoghurt vid 10 typ, drack lite vatten och sen sov vi vid 12.

Idag var jag betydligt bättre, men har druckit vatten hela natten och fått i mig vättskeersättning, lite mat och tonvis med vatten. Så åkte väl på en helt jävlig vätskebrist...
Vi har iallafall hängt på stranden idag hela dagen, riktigt skönt, och kväll blir det middag ute och lugnt!

Resdags!

I tisdags var jag på en intervju på förmiddagen, skulle egentligen på en visning med men hade missat att jag skulle jobba så fick skynda mig dit istället, typiskt eftersom jag ville ha rummet... Var iallafall servitris och serverade 3rätters till ett stort företag, var sjukt jobbigt men kul med! Efteråt hämtade Magnus mig vid 12, jag fixade mat och sen somnade jag när vi såg på film. 
Vaknade runt 13 idag, så har jag tvättat hela förmiddagen, handlat och sen packat. Jag och Lisa hittade en billig sista minuten resa till Ayia Napa för några veckor sen så vi tog den och 04 inatt åker vi härifrån! Ska bli så kul och extremt skönt att få komma till solen och värmen lite. Dock är jag lite skraj för flygresan, jag har försökt att inte tänka på det så mycket, men jag tror nog det ska gå bra! :)

Mån-Tis


I måndags åkte jag tidigt in till stan för att äta frukost på Java med Emma och Lena, sen skulle Emma jobba så jag o Lena tog en tur på stan och sen åkte vi till henne en stund, så mysigt att få vara med tjejerna! Sen hämtade mamma upp mig så åkte vi till henne och så kom min andra syster Malin dit, åt mammas goda hemlagade mat och så spelade vi kort. Pappa hämtade mig runt 9, så packade jag när jag kom hem och satt lite vid datorn! I tisdags följde jag med pappa tidigt till jobbet, sen handlade vi lite mat till mig för bussresan och sen vid 11 satt jag på bussen. Jonte åkte dock samma buss så fick lite sällskap, sen såg vi på Entourage filmen också! Kom hem, fixade lite, lagade god mat med Magnus sen myste vi i soffan hela kvällen/natten!