Äntligen helg!

Igår flög tiden förbi på jobbet, säkert eftersom det var fredag men ändå. Tog det dock lugnt hela kvällen, Magnus är borta över helgen, så jag var hos Sara o dom en sväng, sen köpte jag lite färska räkor, kex och ost, åt det o tittade på tv. Provade att blanda mig en Cosmo också, var så länge sen jag gjorde en, och godkännt fick den haha.. Låg sen o glodde på en film, gick o la mig runt 3 men var inte det minsta trött. Så läste lite, somnade runt 4, vaknade vid5, sov sen till 8 och efter det har jag bara slöat framför tvn. kollar skidor nu, vilket är lite kul eftersom jag kan pendla mellan svenska och norska kanalerna haha, kul o se hur vinklat alla har det. Iväntar nu Sara så ska vi handla lite för ikväll och så tippar jag på en utgång!
♥!

Tidigvecka

Bild från någon vecka sen...
Godmorgon!

I tisdags var jag hos Sara o dom en sväng, gick sen till Magnus och tog det lugnt, myste framför tvn och sov ganska sent. Fortfarande hängig och sliten så det har varit riktigt sega jobbdagar... Igår när jag kom hem till Magnus åt vi lite bara sen sov 5h haha. Vaknade igen runt 21, sen somnade vi ganska sent. Det här passet är skönast på de sättet att man alltid är hemma tidigt, men att pendla tar kål på mig haha. Att behöva ställa sig upp 04.40 är bara så jäkla jobbigt. Kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli med helg!!!

Myshelg och jobbvecka

Jobbade på i fredags och när jag var klar blev det tacomys hos Magnus! Somnade inte fören 6 på morgonen och sov ganska länge. Låg framför Chuck och myste sen lite senare bjöd Magnus mig på middag ute. Efter det var vi ute på Blue och spenderade resten av kvällen där med några kompisar till honom! Ett antal shots och drinkar senare drog vi oss hemåt. Köpte med oss Mcdonals och somnade tillslut!
I söndags tog vi det bara lugnt hemma, välbehövligt!
Igår var det tidigt jobb, men kände mig inte alls pigg, så att komma tillbaka tidigt och få ligga på soffan var guldvärt, hade väl svimmat om jag fortsatte på övertid haha.. Lagade lite mat till oss och sen sov jag som en stock efter 23.
Uppe 04.40 idag, woho. Sitter på bussen just nu till tåget, känner mig fortfarande hängig men det går gå ändå.