Snaart helg!

Fredag idag, äntligen!

Jobbat hela veckan så har egentligen inte hunnit med så mycket mer, mittskiftet med 9h gör så hela dagen försvinner! Men i tisdags var jag med Magnus en stund efter jobbet och sen sov han hos mig inatt, mys. Försov mig lite idag dock men hann till tåget iaf, sen efter jobbet idag kommer nog Sara till mig, hon ska hjälpa mig packa lite eftersom jag flyttar ut imorgon!

Måndag!

 
Middag jag gjorde i Lördags och lite frukost/brunch från i Söndags, provade mig på bananpankakor!
 
När jag kom hem i torsdagsnatt kollade jag en film och några avsnitt Chuck sen fick jag sällskap.
Jobbade som vanligt i fredags, men direkt när jag kom hem var det dusch och sängen som gällde. 06 var jag tvungen att gå upp igår för att jobba övertid, sen blev det övertid på övertiden haha. Slutade 14.30 då fick man stanna kvar om man orkade, men jag var helt slut så blev hämtad, köpte med mig cheesburgare och åkte hem. Låg framför tvn ett bra tag, åkte iväg och storhandlade lite. Sen lagade jag mat, underhöll mig själv resten av kvällen med lite film, somnade sent sen. Igår sov jag länge, var på en visning, träffade Magnus och sen hade jag riktigt svårt att sova..
Idag har jag varit hemma från jobbet, mådde inte alls bra imorse. Ont i hela kroppen bara. Så jag har legat i sängen hela dagen i princip, fixat lite mat.
♥!

Workin daaay and night

Weheartit står för bilderna
 
Blev inte så sent igår var hemma till 4 iallafall. Tänker alltid när jag går o lägger mig att jag ska gå upp i tid så jag hinner med lite på dagen innan jag börjar igen. Men är alltid så jäkla trött, måste sova till 13 och då är det i princip mest fix här hemma, laga mat och sen åka... MÅSTE skaffa mig en bil så ska leta lite nu. För nu går jag hemifrån 2h innan jag börjar, det är för slitsamt. Fick se våra nya skift som börjar nästa vecka föresten. Jag börjar med mellan skiftet, så 11-19.50 tror jag det var, ska bli skönt med lite "vanligare" arbetstider. Det tidiga skiftet blir veckan efter det och det är 06-14.50, sena skiftet ligger mellan 17.30-24.00 (02.00 på måndagar).
 
Det är tufft och jag känner i hela kroppen att det sliter, men det är samtidigt skönt, varje pass tar mig bara ett steg närmare dit jag vill. Så det är det jag får ha i bakhuvet, allt jag kommer kunna göra senare!
 
 
Äter som en hääst nu när jag jobbar dessutom äter frukost och lunch innan jag åker, lite frukt innan jag börjar, matlåda på rasten, frukt på dom andra 2 rasterna (oooom vi inte jobbar övertid, för då får vi pizza också på sista rasten haha) och när jag kommer hem hinner jag trycka i mig lite mat också. Lär ju komma igång med träningen, heh. Eller jag SKA. Sara har lovat att hon ska köra lite med mig så fort jag har lite vanligare arbetstider. Så nu är det bara att sätta igång!
♥!