Jobbhelg!

Provjobbade på Jacob aall som ligger på aker brygge i fredags, inte serverat på restaurang förut så det var mycket nytt. Var så sjukt sliten i kroppen efteråt!  Somnade sent och sen var det upp "tidigt" dagen efter. Jobbade som bartender på en festival här i Oslo, "Piknik i parken", var kul och mycket folk! Toppen väder dessutom. Myste lite med Magnus sen när jag var färdig. Och idag var det upp igen, skitväder idag faktiskt, kallt, grått och små regn. Blev kaos på eftermiddagen/kvällen men det löste sig och när jag var klar så köpte jag med McDonalds och tog en lång dusch, nu ligger jag i sängen och tänkte jag skulle få mig flera timmars sömn!

Helgplaner!

Lagade middag igår till mig och Magnus medans vi såg Iron man 3, när han gick o la sig spelade jag lite ps3 och la mig runt3. Vaknade imorse vid 7 när Magnus gick upp sen var det omöjligt att somna om, låg vaken till 10, sov lite, vaknade vid 12, sov lite till och sen gav jag upp. Har nu ätit pannkakor och tittar på vänner, hunnit plöjt igenom båda Pocahontas filmerna också. Men till helgen blir det att göra lite nytta, imorgon ska jag faktiskt provjobba på ett ställe och på lör-sön ska jag stå som bartender, blir många timmar men det ska bli kul!
♥!

Midsommar bilder,

Lite från midsommar!
 
Igår på eftermiddagen var jag ute och gick med Sara en sväng, handlade lite, fixade en kycklingsallad när jag kom hem och sen kom Magnus ganska sent. Sov länge idag med, sen har jag varit o postat lite, handlat och nu kollar jag vänner avsnitt. Funderar lite på när nästa tur till Sverige blir också, sen är jag jäkligt sugen på en utlandsresa!
♥!