Söndagkväll!

Har varit full fart hela helgen och närmsta dagarna kommer gå i samma spår! Ska ge en bättre uppdatering senare, just nu behöver jag SÖMN!

Nattjobb & helgjobb


Blev riktigt sena till jobbet igår, stod still i hela trafiken pga snön haha.. Så jobbade till 01 då Magnus hämtade upp mig! Köpte med oss Mcdonals och myste hela natten. Imorse åkte han tidigt för att han skulle iväg på en resa över helgen. Så var uppe med honom sen sov jag vidare. Drog till jobbet och har precis blivit klar. 1h övertid och inväntar nu resten av folket så vi kan åka hem. Lite små stress med tanke på att jag ska upp 07.30 imorgon och jobba, så vill gärna få lite sömn!

Snökaos

Testade o sätta i lite clips som jag haft sen länge, färgen passade mitt hår precis faktiskt. Men insåg precis hur mycket jag saknar o ha långt hår, buhu!

Hallådäär!

Har jobbat på senaste dagarna, igår blev det lite krångel precis innan vi skulle gå hem, så lite övertid, fick sällskap av Maggnus en stund och sen låg jag framför sex and the city till halv5-5. Började snöa igår också så det är bokstavligt kaos överallt i Oslo. Usch, är trött på den här snön nu!!