Back in Oslo,

Tillbaka i Oslo nu efter en helg hemma, var bara hos pappa och tog det lugnt på fredagen, senare på kvällen tog jag och Emma en tur hem till Lena, mysigt!
På lördagen åkte jag till mamma en tur på förmiddagen, sen vidare till Emma i Örebro. På kvällen blev det utgång och vi hade det trevligt, hamnade på Ritz!
I söndags hämtade pappa upp mig så kollade vi GoT, jag läste och sen lagade vi hemmagjord pizza!
Idag följde jag med honom till jobbet på morgonen och satte mig sen på bussen till Oslo vid halv12.

Ska slänga upp ordentligt med bilder så snart jag kan, men har försökt njuta av mina 2veckors semester trots att det funnit en del att ordna och jag varit sjuk. Och denna vecka blir det mycket med jobb och flytt!

23.20

Jag åkte till Oslo i måndagsnatt, då det hade krånglat lite med mitt rum som jag skulle hyra ut, så var tvungen att hålla i lite fler visningar. Så det gjorde jag i tisdags, lunchade med Michelle nere på stan också. Eftersom jag fortfarande är dålig så kan jag inte passa på o träna när jag är här heller.

Igår sov jag större delen av dagen faktiskt, hostar så mycket så är svårt att sova ordentligt. Sen köpte jag iallafall hem sushi, kollade film, duschade och fixade lite. Senare mötte jag M och sov kvar hos honom, så mysigt!

Idag har vi sovit hela dagen med typ, åt lite McDonalds och packade sen, åker till Sverige igen över helgen!

Home,

Nu är jag tillbaka på svenskmark igen, veckan har varit så bra och jag önskar jag kunnat stanna en vecka till, går som alltid för fort. Men vi har haft väldigt kul, solat, badat, ätit gott och varit ute och festat. Vi flög tillbaka inatt och precis innan vi skulle landa på Arlanda fick vi höra att det varit något typ av bombhot på ett plan där så de stängde flygplatsen. Så vi fick cirkulera runt i nästan 20min, det lutade mot att få landa i Helsingfors men tillslut fick vi klartecken att landa på Arlanda så det var skönt. Var hemma runt halv6 så har bara sovit lite nu, duschat och ätit frukost. Ska lägga upp lite bilder här men det dröjer nog lite!