20 december,

Var en stund sen, men har mest jobbat faktiskt. Förra söndagen hade vi julbord på Olivia med jobbet, var trevligt! Så det blev en tredagars med vin för mig, haha, för gammal för det.
Sen jobbade jag hela veckan, var nattöppet på torsdagen. På fredagen sen tränade jag och mötte Sara för lite julklappsshopping och fika!

Sen jobbade jag lördag och söndag, på lördagkväll hoppade jag dessutom in på Stratos för lite jobb i baren, så blev 3pass på två dagar. Det var väldigt kul att vara tillbaka dock, trots att jag var ganska sliten. Inte varit där på flera månader.
Efter att jag jobbat i söndags så åkte jag till M. Myste med hemmagjord pizza och film!
Igår slappade vi under dagen och sen började jag vid 15. Åkte hem och sov sen startade jag 8 idag. Nu ligger jag på soffan med lite varmoboy och HIMYM, är så trött!

Oslo Camping

Jag har jobbat onsdag och torsdag, sen har jag slappat mest efter jobbet. I fredags var jag äntligen ledig, så jag sov, var och gymmade, lagade taco, städade hemma och duschade. På kvällen sen mötte jag Sara, Linus, Rasmus och Jonte. Vi drog till Oslo camping och spelade minigolf inomhus, var riktigt kul, stor bra lokal och mycket folk. Sen var vi på café sør och slutade upp på The Factory, blev en trevlig kväll!
Sov ganska länge, ätit frukost och slappar framför GossipGirl nu. Ska skriva lite var planen idag och slappa, är lite sliten!

6e December,

Kan inte fatta att det redan är 6e december, herregud vad tiden går fort. Har inte ens börjar handla julklappar än

Igår jobbade jag sent och sen sprang jag hem igen, förbättrade mig lite från förra gången faktiskt, trots att jag hade håll halva vägen haha.
Idag jobbade jag tidigt, hade en ganska stor varuleverans så har varit fullt upp hela dagen verkligen. Nu är jag hemma, ska snart laga lite mat och sen ska jag till Sara lite senare!