Xgames afterparty,

Som alltid är jag kass på att ta bilder under kvällen så detta är allt jag har o bjuda på haha, måste bli bättre...

Jobbade i lördags, sen efteråt åt jag med Sara på Illegal Burger och tog ett glas, var trevligt! Sen fixade jag mig lite och åkte till Ellinor, med Michelle, Agnes och Jakob. Drack och hade det mysigt sen drog vi till Gamle Museet, det var där dom hade Xgames afterparty, man var egentligen tvungen att ha biljetter och det var slutsålt, men lite fördelar ska man väl ha som bartender haha, så fixade lista dit och så hade vi grymt kul där inne med mycket härligt folk. Lite för många shots, men det var de värt!
Nu ligger jag under täcket och tittar The Big Bang Theory, har blivit sjuk.. Eller ja hostar, huvudvärk, feber, usch. Ska snart äta lite sen försöka städa, får se om jag orkar haha.

Fredag,

Igår efter jobbet gjorde jag faktiskt inget, skulle tränat men var helt slut.
Idag var jag på jobbet 1h för att gå genom öppning, sen har jag inte gjort så mycket, sovit lite, lagat mat, ätit, duschat, kollat Big Bang Theroy, var ute o fikat lite med en kompis, och sen dess har jag fortsatt slappat haha. Tror jag börjar bli sjuk, helt seg, fryser konstant och bara allmänt ont i kroppen.. Usch. Imorgon ska jag jobba tidigt sen får vi se vad som händer!

How to be singel

I tisdags jobbade jag till 20, sen efter det bestämde jag och Michelle att vi skulle gå o se How to be singel, så jag köpte med mig en cheesburgare så såg vi på den vid 21. Sån härlig film, mycket skratt och en riktig moodbooster, speciellt för oss som behövde det haha... Skulle kunna gå o se den nu direkt igen. Lagade sen mat när jag kom tillbaka vid 12, och sen sov jag.
Igår jobbade jag med, till 18, slappade sen hemma hela kvällen framför The Big Bang theory, känner mig så himla seg och trött...
Idag börjar jag 15 och jobbar bara 3h, sen får vi se vad jag ska göra!