Night out,

Från gårdagen
Jobbade i fredags, på kvällen lagade vi hemlagade hamburgare hos Sara och Linus. Gott blev det och efteråt tog vi det bara lugnt framför tvn.
I lördags jobbade jag igen, efteråt stack jag hem, duschade och fixade, slängde i mig mat sen kom Sara hit. Så åkte vi till Ellinor och Alice för att förfesta lite, efter 12 gick vi till Stratos och hade en väldigt bra kväll.
Idag har jag sovit till 2 typ, handlat lite, ätit, kollat filmer (bakis häng med andra ord). Imorgon är jag ledig, tror jag ska träna lite iallafall, och tisdag ska jag jobba sen blir det Sverige!

02.05

Skulle tränat igårkväll men orkade inte alls. Så slappade framför tvn istället. Idag vad jag ledig dock så drog till gymmet och sen mötte jag Sara, åkte upp till Holmenkollen och gick ned sen, hurtigt! Drack lite varmoboy och efter det åkte jag tillbaka. Duschat, ätit, städat lite. I helgen är det jobb som gäller sen får vi se!

00.50

Tränade iallafall igår lite, idag har jag jobbat ett par timmar. Sovit lite på dagen, lagat mat, duschat, slappat. Imorgon jobbar jag igen och efter det tänkte jag träna.