Vinkväll!

I onsdags jobbade jag tidigt, slappade och i torsdags jobbade jag till 19, sen körde jag ett pass på gymmet med fokus ben.
I fredags var jag faktiskt ledig, så jag tog det lugnt hemma först, sen mötte jag Sara på eftermiddagen så slappade vi bara där, såg på film/serie, målade och gick lite!
Igår jobbade jag till 16, sen åkte jag bara hem för att byta om lite snabbt, mötte Michelle och så gick vi hem till Felicia. Vi lagade pizza och drack vin, var jätte trevligt. Sen hamnade vi tillslut på Johns och var hemma runt halv4! Var en jätte trevlig kväll.
Nu ligger jag fortfarande i sängen, ska snart gå upp och äta tänkte jag. Senare funderade jag och Michelle på en bio kanske!

00.00

I söndags läste jag ut den andra boken och resten ligger i Sverige så nu sitter jag här utan något att läsa haha.. Jaja.
Igår började jag vid 14 och stängde sen, var väldigt lugnt och jag var extremt trött. Men lyckades ändå vakna vid halv3 och låg vaken till 5, sen var det uppgång till halv7... Hade varuleverans idag så hade fullt upp, skönt det. Hann jag knappt inse att jag var så trött haha. Efteråt böt jag om, mötte Sara och så gymmade vi. Efteråt handlade jag lite, åt, duschade och ligger nu i sängen, startar vid 9 imorgon så ska försöka få lite mer sömn inatt!

Lite familjebesök!

I tors/fredag jobbade jag, tränade, var ute och gick med en kompis.
Igår öppnade jag bara på jobbet och åkte runt 12, mötte då mamma, Jonas, min moster och hennes Daniel, min morbror och mina kusiner William och Sebastian. Dom kom hit för att hälsa på mig och bo på hotell över natten. Så när dom kom blev det sightseeing för hela slanten, på kvällen åt vi på Fridays, drack vin och strosade bara omkring.

Idag åkte jag till deras hotell vid 8 för att äta frukost, så gick vi en tur då också. Efter att dom checkat ut innan 12 så åkte vi upp till Holmenkollen och gick lite. Nu har dom precis åkt och jag sitter på t-banan tillbaka ner till sentrum så de slapp åka den vägen. Hade det jätte trevligt och lite jobbigt att alla ska åka igen, skulle gärna haft de här lite längre eller kunnat följt med en stund tillbaka!