Söndag!

Idag var jag i Örebro på morgonen, hämtade upp Patricia och så var vi på Marieberg en tur, åkte sen hem till pappa och firade honom då han snart fyller år. Fikade och umgicks bara, mysigt! Sen åkte vi vidare till mamma för att lämna bilen, så åkte jag och Patricia buss därifrån, sen mötte Malin oss när vi kom till Örebro. Vi fixade i ordning mat och sen dess har vi bara slappat! Nu sitter jag på bussen tillbaka till Oslo, är så sliten känner jag, men åh sån bra helg det har varit, vill inte riktigt tillbaka än!

Midsommarafton!


På fredagen var det midsommarafton, slappade hela förmiddagen egentligen, åt gott och umgicks med pappa bara! Sen på dagen åkte jag hem en sväng, gjorde mig i ordning, vidare till Rockhammar och träffa Lena o hennes familj, åt lite och hade det trevligt! 

Sen körde jag ett gäng till Frövi, där vi svirade om och mötte upp ett ganska stort gäng, vi körde lite 4?kamp tror jag det blev haha. Kubb och stafetter, det var super kul. Drack, lyssnade på musik och hade det trevligt. Vid 3tiden avslutade vi, eller ja mest jag, med att nattbada. Sen sov jag och Lena hemma hos Elin!

Dagen efter var man inte kaxig, jag låg i sängen hela dagen typ, åkte tillslut hem och la mig där en stund. Sen köpte jag med pizza och åkte hem till Emma och umgicks med dom en stund, kollade fotboll, så toppade Emma mitt hår lite, så skönt!


Campingliveeeet

Lite bilder från torsdagskvällen,

Som jag sa lyckas jag ju planera in något varje minut typ haha. I torsdags åkte jag till linde för att träffa mamma och Jonas, de skulle bort över midsommar så jag lånade bilen. Åkte sen hem till pappa för att lämna av lite grejer sen vidare till Herrfallet, en camping, där pappa och Helena skulle spendera midsommar, men hon jobbade så jag mötte pappa där. Vi strosade runt där, åt grillat, läste, kollade tv bara. Sen sov jag kvar i husvagnen, det är någonting med art campa som är så charmigt haha, är aldrig så avslappnad som när jag är iväg sådär. Kan ha o göra med att vi alltid åkt iväg sen jag var typ 4år. Älskar det!