Måndag

Idag har jag spelat lite, läst, hunnit fått årets första grillat, så jäkla gott, mmmh!! Sen blev jag upphämtad så var det kalas hos Malin, fikade och umgicks ett par timmar sen blev jag hem skjutsad igen. Kollade lite tv med pappa och la mig sen på mitt rum med Harry Potter boken, har nu läst ut 3e, tog mig typ 4dagar med lite kvällsläsande haha... Så väntar ivrigt på nästa. Blir nästan irriterad av att läsa så snabbt, vill inte att böcker jag gillar ska ta slut så fort. Det blir iallafall inte Oslo fören torsdag morgon tror jag så blir skönt att vara hemma lite till!

Are you ready for the weekend,

Från i lördags
Från igår,

I lördags tog jag det lugnt på dagen och vid 17 gick jag till min moster för lite påskmiddag hos dom ihop med mamma, Jonas, Malin och mormor, var trevligt! Efter det blev det hem till Emma i stan, dit kom också Amanda. Hade det trevligt och drack vin innan vi gick ut på Strömpis (jag som varken skulle dricka eller dra ut haha...). Hade kul men tiden gick super fort, hatar att det stänger 2 redan. Efter det blev det McDonalds och så sov jag hos Emma.

Igår sov vi länge, slappade framför film med lite gott och blandat. Vid 19 mötte vi Lena och Sara på Fratelli. Åt en super god Oxfilépasta och sen tog vi en Nutellapizza att dela på till efterrätt. Så himla gott och mysigt. Efter det åkte vi till Emma en sväng och sen körde Lena hem mig. En riktigt bra helg!


Fredag!

Familjegeni med Patricia igår och middagen med Amanda idag,

Jag jobbade stängning i onsdags och satte mig sen direkt på bussen till Örebro. Sov hos Patricia och sen åkte vi med pappa hem, spelade lite och umgicks sen hade vi påskmiddag här! Efter att blivit helt proppmätt körde jag hem Patricia och åkte tillbaka hem. Låg och läste någon timme innan jag somnade.
Idag slappade jag hemma bara fram till 3 ungefär, då kom Amanda och hämtade upp mig så åkte vi till stan, shoppade lite, hälsade på Lena och åt middag på Burger Love, riktigt gott. Mysigt att hinna träffa henne ordentligt! Nu har jag sett lite på tv med pappa och Helena, ska spela lite nu och sen blir det sängen för min del tror jag.