00.20

Några snabba bilder från helgen bara,

Helgen har varit såååå jäkla kul, och precis vad som behövdes! Lägger upp lite mer om det imorgon tänkte jag när jag fått ordning på alla bilder. Ahh, vill inte att det ska vara över... Får gärna vara summerburst om ett par gånger per år för min del!

20.55

Lite fler snaps från 17mai!

I måndags jobbade jag till 19, vi håller på och bygger om i butiken så är väldigt mycket att göra. Efteråt tränade jag med Sara!
I tisdags jobbade jag sent och så slappade jag hemma på kvällen!
Igår var jag ledig, så tränade på förmiddagen, åt lunch i en park med Michelle, läste ut min bok och slappade hemma på eftermiddagen. På kvällen sen åkte jag till Magnus, myste hemma bara, och somnade väldigtväldigt sent, så jag gick upp runt 17 idag haha... Var förbi sara en sväng sen och ska nu sätta fart o packa, imorgon blir det Summerburst med mina tjejer, hoppas på en super bra helg!!

Söndag,

Lite snaps från gårdagen,

I fredags jobbade jag från 8 till 21.15, så var ganska sliten sen.
Igår när jag vaknade var jag och Sara o solade, sen tränade vi lite. Sen gjorde jag mig i ordning för middag med jobbet på Olivia. Vi var inte jätte många men det var väldigt mysigt! Efteråt drog jag och Michelle ut på Johns ett tag, men drog vid halv3 och då var jag helt slut. Inte fått sova ordentligt på hela veckan så idag fick jag verkligen sova ut. Precis ätit lite frukost, kollar på film och så får jag se om jag orkar träna något sen eller om jag bara ska slappa!