Filter timeee

Var över en månad sen jag var hemma senast och börjar längta riktigt nu efter alla där hemma! Speciellt den här helgen då alla jag känner i Oslo i princip reser bort haha. Men nästa vecka är det min tur!

Har jobbat hela veckan nu, och har haft fullt upp. Lagerhaus fyller 20år så har varit väldigt mycket som skulle ordnas. Har dessutom varit sjuk så har inte varit super lätt. Men idag är jag ledig så har gjort så lite som möjligt, kollat oth och skrivit lite. Ska väl snart ge mig iväg och handla mat. Jobbar imorgon och eftersom jag är typ "ensam" så blir det nog ett par lugna dagar.
♥!

Lazy day,

Längtar sååå tills att jag ocg tjejerna ska till London, har ju åkt dit varje höst en stund nu. Men iår åker vi lite senare i November så nu kommer dom ha hunnit börjat med ordentlig julskyltning och flera julmarknader, ska bli så himla mysigt. Hoppas det blir bra!!

Jobbade i fredags och i lördags. Så blev ganska lugnt, är fortfarande dålig. Vill verkligen träna och har haft ont i halsen hela veckan nu, tycker det kan ge sig snart... Idag blir det väl lugnt också, köpa någon mat, ligga på soffan och se någon film, städa lite möjligtvis haha, om jag orkar, försöka få lite mer ordning i lägenheten.
♥!

15.02


I måndags mötte jag Sara på stan, kikade lite i butiker (kom hem med en ny blomma bara), sen åt vi på Fridays, så gott! Var hemma ganska sent ändå så slappade bara.

I tisdags jobbade jag tidigt, fortfarande dålig så var inte jätte lätt med varuleverans och allt. Men slutade vid 16 så drog jag bara hem och sov. Senare på kvällen mötte jag M så lagade vi nachos och myste hos honom.
Sov länge igår, det behövdes. Sen åkte jag hem, hämtade ut mina nya shooes. Så nöjd haha, älskar dom redan. Sen låg jag och såg på tecknade filmer, åt mat och somnade ganska sent.

Idag sov jag också länge, har ätit frukost, fixat med räkningar och lite avtal till lägenheten, är fortfarande dålig så ska fixa lite te och hålla mig i soffan idag, innan det är dags för en jobbhelg!