Lite svartvitt

Helgen blev väldigt lugn, på lördag förmiddag var jag hos M en sväng! Sen på dagen fikade jag med Sara och på kvällen såg jag och Michelle på Melodifestivalen här hemma!
I söndags var jag jätte seg så tränade hemma, sen var jag, Michelle och Wille en tur till Holmenkollen, gick och tittade lite. Sen slappade jag hemma och kollade Vampire Diaries.
I måndags körde jag ett pass på gymmet och lagade matlådor inför veckan.
Tisdagen jobbade jag till 15 och sen mötte jag Sara på Olivia för en mysig middag ute! Älskar deras räkpasta...
Igår var jag ledig så då sprang jag lite ärenden på dagen och sen mötte jag Sara för ett pass på gymmet. Efter det drog jag hem, duschade, slängde i mig lite mat och sen kom Felicia över en tur!
Nu idag började jag jobba vid 14, ska försöka löpa lite sen jag stängt, lite halt ute men får ta det lugnt!

Friday

Tänkte visa lite hur jag faktiskt bor, inga vänner eller familj hemifrån har ju varit här sen jag flyttade in i lägenheten. Men startar med mitt rum, är lite kvar att fixa i resten av lägenheten, bl.a. en TV-bänk till min tv haha!

I måndags hade jag fri, men jag var helt slut och seg, så låg framför tvn typ hela dagen.
Tis-tors har jag jobbat, har också varit på gymmet, en gång med sara och igår körde jag själv.
Nu är jag lite lång ledig igen, jobbar inte fören på tisdag. Så idag har jag sovit ut, betalat räkningar, ätit frukost. Nu kan jag inte bestämma riktigt om jag ska träna hemma eller ge mig iväg till gymmet.. vi får se!

22 barree

När jag kom från Sälen i torsdags så var det bara hem och byta om sen åkte jag och pappa in till Patricia i stan. Där var det kalas med släkten för mig och henne. Hon fyller 25 imorgon nämligen, så vi brukar slå ihop våra födelsedagar. Var trevligt att träffa alla och fick så mycket fint!!
Efteråt köpte jag med sushi och somnade ganska direkt.

På fredagen åkte jag till Frövi för att hänga lite på skolan medans jag inväntade att mamma skulle sluta. Åkte till linde och så tog jag bilen till Örebro, skulle fixa lite av presenterna, så plockade jag upp Sara också så åt vi lunch. Sen tillbaka till mamma och Jonas igen, så kom Malin också. Det blev Pulled pork och så spelade vi Gin Rummy hela kvällen!

I lördags åt vi frukost och fikade innan dom körde mig till pappa igen, vi kollade skidor och rally, sen tog jag en tur till Frövi och mötte Amanda. Var sjukt länge sen jag träffade henne ordentligt så det var jätte mysigt att få umgås lite! Sen åkte jag hem och åt lite paj, innan jag la mig senare.

Idag fortsatte vi kolla skidor och rally, sen kom Emma förbi en sväng också innan jag och pappa åkte in till stan för att möta Wille, åker med han till Oslo och så åt vi lite taco hos Michelle i Karlstad också när vi plockade upp henne.