Sälen baby,

I tisdags blev det en dag i backen, jag tog första vurpan 1a åket och Kajsa tog sista vurpan sista åket haha. Vi åt lunch och hängde på After Ski också såklart. Men det var nästan lite väl kallt, efter några åk var vi alla typ genomfrusna, det blåste rejält och snöade dessutom, så hade varit skönare med litelite mildare väder bara.
Sen svirade vi iallafall om, hängde i stugan och drack sen gick vi till Ice igen, det var kul, lite mycket shots. Men efteråt var det full fest på pizzerian så köpte kebab där och sen gick vi hem. Så skönt att vi bodde typ 1min från allt.

I onsdags så drog vi och badade, sen myste vi hemma innan det blev middag på Olearys. Efteråt drog jag och Emma på lite festligheter i Tandådalen, sen fyllde ju jag faktiskt 22 där vid 12slaget och det firades med jäger, usch haha.
Torsdagen var det bara att packa ihop och städa, sen åt vi lite frukost på Waynes innan vi åkte hemåt!

Var en så himla kul och mysig resa med tjejerna. Njöt varje dag verkligen, såååå härligt, hade kunnat stanna månaden ut utan problem! Hade verkligen grovångest över att behöva komma tillbaka till verkligheten, usch... och bli äldre dessutom haha.

Kommentera här: