Scared to be lonely,

Bara älskar Martin Garrix nya, han har ju alltid varit duktig, men låtarna, åh!

Var en tur på Blue sent på söndagen, tog en sista drink där innan de la ner, så synd. Det var första baren jag var ute på i Oslo faktiskt!
I måndags slappade jag, tränade lite hemma, sen senare på kvällen åkte jag, Michelle och Wille en sväng till Ikea, behövde köpa en tvättställning bland annat haha. Vi åt lite, hälsade på Felicia, köpte också med mig en hylla jag velat ha en stund, så den skruvade jag på halva natten, nästan haha. Tidigt upp idag för varuleverans, helt sjukt vad det kommer mycket varor just nu, är helt slut i kroppen. Efteråt tränade jag lite, har lagat mat och nu har jag lagt mig. Bara varit en såndär halvjobbig dag så tror det behövs lite extra sömn.

Sundaay

Nu blev det en veckan sen igen, men i lördagskväll blev det först middag och sen en tur ut med Agnes och Ellinor. Vi alla var ganska trötta och ville ta det lugnt så vi gick hem redan efter 2. I söndags och måndags var jag ledig, tränade, städade och lite sånt här hemma då.

I tisdags jobbade jag, vi fick 26 pallar med varor. Vi har aldrig fått så mye sen vi öppnade butiken, helt sjukt. Drog större delen av dom också så lagom ont i kroppen hade jag sen haha... men M hämtade mig från jobb så var jag hos honom till onsdagen, mysigt!

Torsdag-lördag jobbade jag, så då har jag bara tränat efteråt. Ingen tid för att vara lat längre! Igår lagade jag lite vegetariskt och kollade tv och film hela kvällen, var skönt att slappa lite.

Nu har jag inte ens gått upp ur sängen än, ska fixa lite frukost, träna här hemma (köpt ny yogamatta faktiskt), sen får vi se vad som händer resten av dagen!

Senaste veckan,

Har gått lite över en vecka nu, men jobbade förra helgen och var ute med Agnes, Ellinor och Alice på lördagen, vi hamnade på Stratos och hade det trevligt.
Senare på söndagen var jag hos M och myste. Sen jobbade jag måndag, tisdag, onsdag och torsdag, har varit väldigt mycket att göra på jobb, mycket projekt. Har tränat lite där emellan också!
Igår var jag ledig, så då tränade jag, ordnade lite här hemma och så slappade vi framför tvn! Är ledig nu hela helgen och har faktiskt inga planer direkt, ska kanske träffa lite vänner senare och innan dess försöka hinna träna också. Idag får vi dessutom en tvättmaskin, AAH, vad skönt haha. Lever på sista par underkläderna nu i princip.