Trött, tröttare, tröttast

I lördags jobbade jag sent och sen lagades det lite gott, musslor i vitvin! Kollade film och slappade resten av kvällen.

I söndags tränande jag, städade och packade en del, sen var jag iväg en sväng på kvällen.
Igår jobbade jag igen, efteråt åkte jag hem och tvärsomnade typ haha.. sen packade lite till, lagade mat och la mig hyfsat tidigt.
Idag var det upp tidigt igen och efteråt har jag lagat mat, tränat lite, haft inpackning och skrubbat hela mig, såå skönt! Nu har jag nästan packat klart för lite ferie också, läängtar så!!

Friday,

Redan fredag igen, känns som det tar en evighet tills nästa lediga dag typ men samtidigt går tiden sjukt fort. Snart slut på Juli ju?!?!?! Hur?

Jag har iallafall jobbat varje dag den här veckan, går ganska långa dagar och till 18 typ jämt så det förklarar kanske att dagarna springer förbi. Jag känner mig inte kry egentligen så har försökt tagit det lugnt efter jobbet, men samtidigt vill jag röra på mig och träna! Imorgon jobbar jag iallafall med så det blir 6dagars vecka, så tippar på en lugn helg. Ska försöka få lite packning gjord!

Vecka 27,

Heh nej jag gjorde inget annat än åt...

Efter italien jobbade jag bara två dagar sen hade jag ledigt nästan en hel vecka, jag böt lite pass, så kom till Örebro sent på tisdagen. Onsdagen var jag hos Amanda på dagen, så länge sen jag såg den bönan! Vi köpte lite gott plock och åkte ut med hennes båt, det blåste som tusan men det var trevligt ändå haha! På kvällen åkte jag till Linde för att äta med mamma, Jonas, Malin och Patricia, mysigt! På morgonen efter gick jag och mamma runt lindesjön, så skönt! Sen var jag i fellingsbro en stund och åkte sen in till Satin för att äta och dricka med Emma och Lena! Vi var kvar ganska sent och sen sov vi i stan.
På fredagen åt jag och Lena frukost i stan innan vi åkte hemåt, jag tog det lugnt på dagen och sen grillade vi hos pappa på kvällen, så gott!
Lördagen satt jag i solen lite sen drog jag in till stan igen med Lena på kvällen. Vi hämtade Sara och ålte hem till Emma för att förfesta lite och sen dra ut på Strömpis, det var väldigt roligt men kvällen gick allt för fort haha.
På söndagen blev det bakishäng och på eftermiddagen åkte vi hem till mig och jag grillade lite till alla tjejerna, en bättre söndag!
Sen på måndagen blev lite sol, så åkte jag in till Patricia på kvällen för att sen åka nattbuss till Oslo igen.
♥!