Italia, part one

Tänkte att jag skulle få upp lite bilder från Italien-resan, men det blir två delar annars blir det så långt haha.. 

Så vi kom fram ganska sent på söndagen, så då drack vi lite vin, åt godaste pizza ever på en restaurang ganska nära vårat hotell. Måndagen sen blev det lite poolhäng, vi drack en hel del rosé, då vi hade fått hur många flaskor som helst av Zenis rosé vin. Så gott! Sen lagade vi middag och åt uppe på våran takterass. Efteråt gick vi ut och drack drinkar!
På tisdagen slappade jag inne under dagen, hade sån huvudvärk. Sen på eftermiddagen åkte vi alla (vi var ett ganska stort gäng totalt, typ 12st bara på vårat hotell) upp till Zeni's vingård. Vi fick vara i deras vinkällare, testa våra luktsinnen och testa deras vin, så himla fint och häftigt! Efteråt blev det middag ute och lite drinkar.
På onsdagen tog vi en morgonpromenad längs vattnet, tog det lugnt på dagen och sen på eftermiddagen åkte vi in till Verona. Såå mysig stad, vi satt på en uteservering och drack ett antal glas rödvin, för det började spöregna, tror aldrig jag sett så mycket regn ösa ner på samma gång haha.. Så vi blev fast där en stund. Sen åt vi på en jätte liten fin restaurang längs vattnet! Måste verkligen åka tillbaka dit, hann inte riktigt se så mycket mer av stan pga regnet.

 

Kommentera här: