Glad midsommar!

Bilderna är från förra årets midsommarfirande!

Tillbaka i Oslo i måndagsmorse, sen har jag jobbat 6dagar den här veckan, så idag är sista innan jag går på lite semester, ahhh så skönt. Hoppas på guldväder nu!!
Igår jobbade jag ensam halva dagen och fick gå längre för att vi var få. Idag blir också en lång dag.
Annars har jag inte gjort så mycket annat i veckan, tvättat, städat, gymmat och löpt. Igår var det midsommarafton och jag missade det, sööög verkligen o se hur kul alla hade det hemma, midsommar i Sverige är ju verkligen oslagbart, oavsett väder..

Helgen!

Fredagen sprang jag på stan en del och fikade med Emma. Sen åkte jag till pappa och firade honom i förskott eftersom han fyller år när jag är bortrest! Patricia och Marcus var också med så åt vi grillat, årets första för min del, såå gott!

På lördagen åt vi frukost och fikade hemma, jag var i Arboga och hängde med en kompis en stund och sen bar det av till Mamma för lite 50-års fir. Var jätte trevligt att få träffa alla! Sen åkte jag med till stan och förfestade med Emma och Olivia innan vi drog ut på strömpis. En väldigt bra och riktigt kul kväll!
Idag var vi lite slitna, men åt god lunch på stan och sen har jag slappat hemma hos Patricia och Marcus med, ätit och kollar film. Inatt blir det Oslo igeeen.