London baby

Kommer upp lite fler bilder snart!

I onsdags åkte vi hemifrån vid 03, och landade i London tidigt. Vi åt tidig lunch, gick till hotellet och sen var det lite shopping! Blev en ganska tidig middag och alla var ganska trötta på kvällen sen eftersom det blev en sån lång dag.

På torsdagen så gick vi till Madam Tussodus, har inte varit där tidigare så det var trevligt! Åt en super god pizza påväg tillbaka till stan och så shoppades det lite till. På kvällen blev det lite KFC bara och sen badade jag på hotellet!

I fredags var det lite sightseeing som gällde, Buckingham, parkerna, Big Ben, London eye, hela köret! Vi fick tillomed lite sol, men har blåst som bara tusan hela resan dock. Så åt vi italienskt till lunch igen och pastan jag åt var såå god! Sen gick vi upp mot stan igen, gjorde en del stopp på lite pubbar! Sen gick vi tillbaka till hotellet, och åt ganska sent. Var inte speciellt hungrig så blev en lättare sallad!

I lördags tog vi det lite lugnt på morgonen, sen gick vi till Portobello Road i Notting Hill, där var det en stor marknad med maaaassvis med gott! Så vi gick där lite innan vi rörde oss mot flygplatsen.

Har haft en väldigt mysig resa med allihopa, så glad att jag följde med (trots att jag missade kanon vädret hemma haha)!

Kommentera här: