Cypern!

Hallåå

Flög ju ner till Cypern i fredags, resan gick bra och var framme på hotellet på dagen, låg lite vid poolen, var ute och åt pasta, sen på kvällen var vi på en bar gjord av is, lite häftigt och sen var vi på Grabbarna Grus och Blue Moon bar. Drog dock hem ganska tidigt och hängde vid poolen hela nästa dag. Käkade lunch, gjorde oss i ordning, åt en halv kass hamburgare till middag och sen hade vi ett gratis helrör på GG, så vi satt där sen på kvällen, var där tills det stängde och sen pendlade vi mellan 2 barer och kom hem ganska sent! 

Gårdagen var riktigt usel, var lite bakis på förmiddagen, sen blev det bättre så vi låg vid poolen, och sen blev det bara värre och värre och det var inte att jag var bakis heller. Fick inte i mig någon vätska överhuvudtaget eller mat för den delen utan att det kom upp, till slut fick jag i mig en tugga av en pizza och någon sked yoghurt vid 10 typ, drack lite vatten och sen sov vi vid 12.

Idag var jag betydligt bättre, men har druckit vatten hela natten och fått i mig vättskeersättning, lite mat och tonvis med vatten. Så åkte väl på en helt jävlig vätskebrist...
Vi har iallafall hängt på stranden idag hela dagen, riktigt skönt, och kväll blir det middag ute och lugnt!