15.16


kom hem från skolan, sen var ju bageriet öppet, och de går ju inte att mootståå! så köpte med mig bakelse och satte mig i ute solen(: underbart väder! har dock ont i huvudet så inte lika trevligt de! jag som skulle blicka fram mot helgen, nu blev ju den sababd också, sög ju lite. Men man får väl göra det bästa av situationen och försöka hitta på något annat dåååårå!
later♥!

dagens tumme ner


....SOCIALDEMOKRATERNA

tänkte dra till med ett blogginlägg sitter ju ändå i skolan och väntar på att börja. igår var vi ju på mötet, gick ju inte så bra skulle jag väl säga.. usch. är så trött, så sur, känns liksom ovärt att ens vara i skolan när man ändå inte kommer kvar, och JA jag vet man måste fortsätta plugga betygen följer ju fortfarande med, men känns vara tungt just nu.
tycker inte att de är okej att bara placera ut oss på olika skolor, skulle vilja omplacera dom till någon lada någonstans, för de är ju arbetet och gruppen som betyder något, inte lokalerna eller miljön runt om en som spelar någon roll eller hur?
En stor FET diss till socialdemokraterna som ligger bakom beslutet och även till dom andra partierna i alliansen som inte vågar stå för vad dom tycker när dom tidigare sagt att de är fel men kan inte säga emot, vad är de för politiker egentligen.. ni borde SKÄMAS.
inte för att jag tror att dom läser det här men var tvungen att få ur mig det!

idag tänker jag bara ta de lugnt, inte fundera så mycket på det, softa i det fina vädret och tagga till helgen!
ciao♥!

21.45sitter vid datorn och lyssnar på lite musik och inväntar BigBrother dåå blir de sängen och kanelbullar göött!
Imorrn ska jag på möte, eller ja dom ska rösta angående skolan. och när jag fyller 18, och jag tror att jag talar för många, jag talar iallafall för mig själv när jag säger att så fort jag får rösta, vilket är nästa val! räkna INTE med att ni kommer sitta i makten Socialdemokraterna.
Ville bara säga det, om ni inte redan visste om det..

nog snackat om de! kollat bilder sen i sommras, ååh vad jag längtar!
ciao♥!