29 Juli

Var ute i söndags kväll med Jonte, skulle ta ett glas vin, som blev två, som blev 3... osv. Så i måndags låg jag riktigt bakis, sen kom Magnus sent på kvällen. Vi har kollat på Fast and the furious filmerna, myst, ätit gott och sovit en hel del. Ska jobba sen resten av veckan så passar på att ta igen lite.

Work

Från igår,

Körde mycket ben på gymet igår (vilket känns idag), sen fixade jag mat här hemma, kollade lite på tv och åkte sen och jobbade. Var körigt och mycket folk fram till halv2 typ sen var det ganska lugnt. Gick hem efter halv6, så var hemma till 6 ungefär. Åt mat och la mig sen. Sov mycket från och till hela tiden men vaknade ordentligt vid halv3, är fortfarande trött... Helt slut i kroppen också men det är väl ganska mycket just nu. Har iallafall ätit frukost, tänkte tvätta lite och städa köket, ska ladda om och jobba sen inatt igen vid 23!

Fredag,

ingen ny bild,
Som ni såg i förra inlägget så har det varit riktigt jobbiga dagar. Egentligen kan jag säga att juli rent ut sagt varit en riktig jävla skit månad. usch. Är bara så tom, hela tiden, ensam....
 
Men ja enough med självömkan, kom tillbaka till Oslo igår och låg för det mesta framför tvn, handlade, lagade mat, tvättade och tänkte jag skulle storstäda någon dag snart. Somnade sent inatt och gick upp för en liten stund sen. Har ätit frukost och tittar på Oth, ska packa upp väskan och sen gör mig i ordning för gymmet med Sara. Ska jobba sen inatt men det är inte förens sent!
♥!